✅ شمع خامه ای و راحتترین روش ساخت | ترفند مخفی شمع خامه ای ⚠️
برای اینکه بتوانید شمع هایی به شکل بستنی و یا کیک درست کنید باید بتوانید شمع خامه ای با کیفیت درست کنید. برای این کار خامه شما باید به حد کافی بافت نرم و شکل پذیری داشته باشد تا بتوانید با ماسوره به راحتی کار کنید.
مواد لازم برای درست کردن شمع خامه ای
- پارافین چرب
- همزن
- روغن مایع
روش خامه ای کردن پارافین
برای اینکه یک خامه لطیف و شکل پذیر داشته باشید باید از پارافین با درصد چربی بالا استفاده کنید چون پارافین با درصد چربی کم مانند پارافین کریستال قبل از اینکه به حالت خامه ای برسد سفت میشود و خامه شکل پذیری خود را از دست میدهد.
مرحله اول: ذوب کردن پارافین
پارافین را به آرامی داخل یک ظرف فلزی ذوب میکنیم.برای ذوب پارافین میتوانید از روش شعله مستقیم یا بن ماری استفاده کنید. اگر ظرف فلزی را مسقیم روی شعله میگذارید حتما حواستان باشد پارافین بیش از حد حرارت نبیند چون کیفیت خود را از دست میدهد.
مرحله دوم: هم زدن پارافین
بعد از ذوب پارافین چند دقیقه منتظر بمانید تا پارافین کمی از دما بیوفتد و در این مرحله مقداری روغن مایع به پارافین اضافه کنید و به مدت یک ربع تا بیست دقیقه پارافین را با همزن ( ترجیحا برقی ) هم بزنید تا حالت خامه ای به خود بگیرد.
چرا به پارافین ، روغن مایع اضافه میکنیم؟
شاید برایتان این سوال پیش بیاد که چرا باید به پارافین روغن مایع اضافه کنیم! به دلیل اینکه میخواهیم خامه بافت لطیف و نرمی داشته باشد و زمان کافی برای شکل دادن به خامه را داشته باشیم وگرنه شمع خامه ای قبل از اینکه شکل دلخواهمان را داشته باشد سفت میشود.
مرحله سوم:ریختن پارافین خامه ای داخل ماسوره
شمع خامه ای را داخل ماسوره میریزیم(ماسوره های متنوعی با شکل و اندازه مختلف در بازار وجود دارد و شما میتوانید از مغازه هایی که لوازم قنادی میفروشند تهیه کنید.) و طرح های دلخواه را روی شمع ها پیاده میکنیم.
مطالبی که ممکن است برای شما مفید باشد.
برتر شید به منظورایجاد مرجعی کامل برای علاقمندان به یادگیری هنر و صنایع دستی ساخته شد، تا شما بتوانید به بهترین اطلاعات و دوره های آموزشی دسترسی داشته باشید تا مسیر موفقیت شما از برتر شید شروع شود.