قالب سیلیکونی مهمترین نکات ساخت شمع با آن [ ساخت شمع بی نقص برای فروش ]

قالب سیلیکونی مهمترین نکات ساخت شمع با آن [ ساخت شمع بی نقص برای فروش ]

قالب های سیلیکونی و نقش آن در شمع سازی ! امروزه شمع های متنوعی را از نظر شکل و ظاهر در بازار میبینید. به همین دلیل شمع ها جایگاه ویژه ای در طراحی و دکوراسیون منازل پیدا کرده اند. یکی از وسایل لازم برای ساخت شمع های متنوع قالب سیلیکونی است. قالب های سیلیکونی به دلیل انعطافی که دارند امکان ساخت شمع های خاص تر و زیباتری را به ما میدهد. شما با یادگیری طرز استفاده از قالب های سیلیکونی میتوانید شمع هایی با رنگ و شکل دلخواه خودتان بسازید و از نور و آرامشی که بهتون هدیه میدن لذت ببرید.

در این مطلب میخواهیم شمع سازی با قالب سیلیکونی را مرحله به مرحله یاد بگیریم.

  • مرحله اول: آماده کردن وسایل مورد نیاز
  • مرحله دوم: آماده کرن محل شمع سازی
  • مرحله سوم: آماده کردن قالب
  • مرحله چهارم : ذوب کردن پارافین و اضافه کردن رنگ و عطر دلخواه
  • مرحله پنجم: ریختن پارافین داخل قالب
  • مرحله ششم: خنک شدن پارافین
  • مرحله هفتم : درآوردن شمع از قالب

به همین راحتی!

آماده کردن وسایل مورد نیاز

وسایلی که نیاز دارین تا با قالب سیلیکونی یه شمع عالی بسازین:

  • پارافین
  • فیتیله
  • قالب سیلیکونی با طرح دلخواهتون
  • سوزن بزرگ
  • رنگ دلخواه (همانطور که در مطلب مربوط به وسایل شمع سازی توضیح دادیم میتونید از مداد شمعی هم استفاده کنید )
  • اسانس دلخواه

آماده کردن محل شمع سازی

برای اینکه موقع شمع سازی پارافین یا رنگ میز کارتان را کثیف نکند؛ بهتر است قبل از شروع کار، نایلون یا روزنامه باطله پهن کنید. و توجه داشته باشید محلی را برای شمع سازی انتخاب کنید که دارای تهویه هوای مناسب باشد.

آماده کردن قالب

ساخت شمع با قالب سیلیکونی

قبل از استفاده از قالب سیلیکونی، آن را بشویید و کامل خشک کنید.

فیتیله گذاری قالب سیلیکونی

با یک سوزن ته قالب را ( سعی کنید دقیقا وسط قالب باشد ) سوراخ کنید و فیتیله را از آن رد کنید. معمولا پارافین از قالب های سیلیکونی نشت نمیدهد ولی اگر قالب شما نشتی داشت میتوانید با خمیر بازی جلوی نشتی را بگیرید.

فیتیله را با یک چوب بستنی دقیقا وسط قالب فیکس کنید تا موقع ریختن پارافین جابجا نشود.

قالب را در جای صاف بگذارید.

نکات مهم شمع سازی با قالب سیلیکونی

برای داشتن شمعی صاف و صیغلی، دمای پارافین و قالب نباید اختلاف زیادی داشته باشد برای این کار شما میتوانید با سشوار داخل قالب را مقداری گرم کنید.

نکته بسیار مهمی که باید به آن دقت کنید این است که دمای مناسب پارفین برای قالب سیلیکونی 100 تا 120 درجه سانتی گراد میباشد ، اگر پارافین شما خیلی گرم یا خیلی سرد تر از این دما باشد شمع شما ممکن است حباب بزند یا ترک بخورد و ظاهر صاف و صیغلی نداشته باشد.

ذوب کردن پارافین و اضافه کردن رنگ و عطر دلخواه

پارفین را میتوانید به صورت بن ماری یا حرارت مستقیم ذوب کنید ولی همانطور که در مطالب قبلی گفته شد هنگام ذوب پارافین با حرارت مستقیم امکان سوختن پارافین و بخار شدن آن بیشتر است.

بعد از ذوب پارافین رنگ شمع سازی اضافه کنید و به قدری هم بزنید تا کل رنگ حل شود و در اخر اسانس را اضافه کنید.

توجه داشته باشید حتما از عطر های مخصوص شمع سازی که حلال در روغن هستند استفاده کنید، وگرنه تمام عطر ته

ظرف ته نشین میشود و شما یک شمع عطری با کیفیت نخواهید داشت.

ریختن پارافین داخل قالب

پارافین ذوب شده را به آرامی داخل قالب ریخته و با ضربه های آرام به بدنه قالب حباب های داخل آن را تخلیه میکنیم. دقت کنید که اگر به صورت سریع پارافین در قالب ریخته شود شمع شما حباب دار میشود و ظاهر زیبای خود را از دست میدهد.میتوانید نکات مهم شمع سازی را در مقاله آموزش شمع سازی در برتر شید مطالعه نمایید.

خنک شدن پارافین

منتظر میمانیم تا پارافین خنک شود. برای خنک شدن سریع تر سعی کنید شمع را داخل یخچال قرار “ندهید” چون ممکن است سطح شمعتان ترک بردارد.

گودگیری شمع در قالب های سیلیکونی

در بیشترمواقع میبینید بعد از خنک شدن پارافین اطراف فیتیله گود میشود ؛ برای برطرف کردن گودشدگی سوراخ هایی را با سوزن یا سیخ چوبی اطراف فیتیله ایجاد کنید ودوباره پارافین مذاب بریزید. هرچه قطر شمع بیشتر باشد گودشدگی هم بیشتر است و ممکن است مجبور شوید چند بار عمل گودگیری را تکرار کنید.

درآوردن شمع از قالب سیلیکونی

برای درآوردن شمع از قالب سیلیکونی عجله نکنید ، مطمئن شوید شمعتون کاملا سرد شده است ؛اگر شمعتون هنوز گرم باشه موقع درآوردن از قالب ممکنه تغییر شکل بده و زحماتتون بی نتیجه بماند. بعد از خنک شدن شمع ، آن را به آرامی از قالب خارج کنید.

مات یا براق شدن شمع ها

برای اینکه سطح شمع شما مات باشد باید از قالب های سیلیکونی استفاده کنید که سطح داخلی آنها مات است و برای براق شدن سطح شمع باید از قالب های سیلیکونی استفاده کنید سطح داخلی براقی دارند.

پارافین مناسب قالب سیلیکونی

برای شمع سازی در قالب سیلیکونی میتوانید از پارافین های 1 تا 3 درصد سبک استفاده کنید. اگر از پارافین با درصد چربی خیلی کم مانند پارافین کریستال استفاده کنید شمع براق تری خواهید داشت و ممکن است سفیدک هایی روی شمع دیده شود و این ایراد به حساب نمیاد بلکه گویای کیفیت بالای پارافین هست. پارافین 2 و 3 درصد شمع مات تری به شما میده ولی توجه داشته باشین که چربی بیش از حد پارافین باعث ایجاد حباب های بسیار ریز روی شمع میشود.

سخن پایانی

قالب های سیلیکونی عضو جدا نشدنی شمع سازی هستند و تمام شمع ساز ها از این قالب ها استفاده میکنند. قلق کار با این قالب ها بسیار ساده است و مشکلات در آوردن شمع از قالب پلاستیکی و فلزی و همینطور نشت پارافین را (تقریبا) ندارند.

برتر شید به منظورایجاد مرجعی کامل برای علاقمندان به یادگیری هنر و صنایع دستی ساخته شد، تا شما بتوانید به بهترین اطلاعات و دوره های آموزشی دسترسی داشته باشید تا مسیر موفقیت شما از برتر شید شروع شود.

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید